Ingredienser:
250 g jordbær (frosne eller friske)
2 spsk. sukker
2 tsk vaniljesukker
2 dl yoghurt naturel
5 dl piskefløde
6 blade husblas
Fremgangsmåde:
- Pisk fløden til flødeskum (pisk let og stil derefter i køleskab)
- Kog jordbærrene i 5 minutter med sukker og vanillesukker og lad dem køle af.
- (Valgfrit) Skil kernerne fra saften i en tætmasket si.
- Sæt husblassen i blød i 10 minutter. Kram den derefter fri for vand og smelt den i en kasserolle med et par skefulde af de kogte bær. Omrøres til det smelter (det går stærkt).
- Hæld husblassen i resten af bærblandingen.
- Vend yoghurten ned i blandingen.
- Vend flødeskummen i blandingen
- Stil skålen med mouse i køleskabet i nogle timer inden du fordeler den på kagebunde (gerne 6-8 timer)